Recenzetesty.cz

Zpracováváme žebříčky nejlepších produktů dle testů a recenzí

Nářadí

Parkside produkt za 40000 Kč: Co je zač nejdražší výrobek oblíbené značky?

Parkside produkt za 40000 Kč: Co je zač nejdražší výrobek oblíbené značky?

Značka Parkside proslula především levnými výrobky. Z tohoto pojetí se vymyká vůbec nejdražší produkt za plných 40 000 Kč. O co se jedná?

Nejdražším nářadím je PARKSIDE® motorové vyklápěcí kolečko PDU 300 A1

Pokud chcete vědět, jaké zboží je v portfoliu Parkside vůbec nejdražší, stačí si příslušné cenové rozmezí nad 39 000 Kč vyfiltrovat v e-shopu. Objeví se před vámi jediná položka v podobě PARKSIDE® motorového vyklápěcího kolečka PDU 300 A1.

Výrobek je v tomto okamžiku v lednu 2024 skutečně reálně dostupný, a to za avizovaných 40 000 Kč, respektive za 39 999 Kč. Vyplatí se jej za tuto částku koupit?

PARKSIDE® motorové vyklápěcí kolečko PDU 300 A1 nabízí tyto parametry:

  • vzduchem plněné terénní pneumatiky
  • pohon všech kol
  • korba cca 125 l

Toto kolečko je určeno pro převážení břemen až do maximální hmotnosti 300 kg. Už zmíněné vzduchem plněné terénní pneumatiky a pohon všech kol zaručují maximální přilnavost. Ergonomické rukojeti přispívají k pohodlné manipulaci. Směr jízdy lze ovládat na rukojeti. Vybaveno je toto zařízení možností ručního vyklápění. Rovněž má integrován motor na bezolovnatý benzín. Celkem disponuje třemi rychlostními stupni vpřed a zpátečkou.

Jak hodnotí PARKSIDE® motorové vyklápěcí kolečko PDU 300 A1 uživatelé

Co se týče recenzí, zřejmě i kvůli poměrně vysoké ceně vymykající se běžné produkci nářadí Parkside najdeme na e-shopu pouze jediný komentář. Dotyčný nakupující bez upřesnění podrobností nákup doporučuje.

Více nám o použitelnosti a spolehlivosti tohoto výrobku nenapoví ani portál Heureka. Komentáře se však nacházejí na sociální síti Facebook a ty až tak nadšené nejsou. Zájemcům o koupi se především nepozdává zmíněné ruční vyklápění.

Jinak ale motorové kolečko může být po stránce technických parametrů vhodnou volbou. Hlavní problém tkví však v tom, že se ovšem v zahraničí, konkrétně v Německu, prodává zhruba o polovinu levněji. Český Lidl je tak jednoduše předražený. V tomto případě tak spíše nemá smysl stroj koupit.

Jak se vám líbil náš článek?